top of page

Tunnit ja leirit

Ocean

Luoto tanssii

Uusi tanssitapahtuma Hailuodossa! Luoto tanssii on rento, monitanssillinen tanssileiri 7-17v lapsille ja nuorille la-su 17.-18.6.2023.

Lapsille suunnattuja tanssitunteja 3-vuotiasta ylöspäin. Tanssitunneilla tutustutaan mielikuvien ja leikkien avulla omaan vartalonkäyttöön, tilankäyttöön ja suuntiin sekä kehitetään omia perusliikuntataitoja ja reagointia musiikkiin. Tehdään helppoja, paljon toistoja sisältäviä tanssikoreografioita. Lastentanssitunteja pidän säännöllisesti viikoittain Oulussa ja Raahessa. Lisätiedot www.dscoulu.fi tai www.funkyhallsodap.com. 

Kilpatanssin alkeita lapsille, junioreille ja aikuisille Oulussa ja Raahessa

Kilpatanssia lapsille, junioreille sekä aikuisille. Kilpatanssi on tanssiurheilua, jossa opetellaan kilpatanssitekniikalla latinalais- ja vakiotansseja. Harrastus sopii mainiosti niin tytöille kuin pojille. 

Tanssitunneilla tehdään myös erilaisia harjoituksia vartalonkannatukseen, -hallintaan- sekä rytmiikkaan.

 

Kurssilaisten on myös mahdollisuus tutustua kilpailutoimintaan näytösten yhteydessä järjestettävissä näytöskilpailuissa tai osallistua parin kanssa johonkin Suomen tanssiurheiluliiton järjestämiin kilpailuihin. 

Tunneille voit tulla myös ilman paria. 

 

Katso Raahen ja Oulun tuntien aikataulut lukujärjestyksestä. Lisätietoa Oulun tunneista osoitteessa www.dscoulu.fi ja Raahen tunneista www.funkyhallsodap.com. 

Latinoshow

Tästä on tanssiharrastus helppo aloittaa!

Latinoshow on lajina monipuolinen ja vauhdikas, jossa tanssiniloa ja esiintymistä ei unohdeta. Laji yhdistää showtanssia ja lattaritansseja. Tunneilla tehdään koreografioita sekä tanssitekniikkaharjoituksia. Tunteja on tarjolla lapsille ja junioreille Oulussa sekä lapsille, junioreille ja aikuisille Raahessa. 

 

Tunneilla tanssitaan soolona, joten et tarvitse paria näille kurssille. Lisätietoa www.dscoulu.fi ja www.funkyhallsodap.com. 

Lasten tanssilliset liikuntaleirit

Kaikkea kivaa puuhaa, liikunnan ja tanssin riemua 6-13-vuotiaille tytöille ja pojille! Kesän 2020 leirit järjestetään Oulussa ja Raahessa. HOX! Koronatilanteen vuoksi emme voi antaa vielä varmistusta, voidaanko leirit järjestää tulevana kesänä. Lisätietoa tulossa heti, kun tilanne selkeytyy. 

Häätanssikurssit

Hääparin omien toiveiden mukaan räätälöity häätanssikurssi, jossa opetellaan perinteinen häävalssi tai valmistellaan koreografia parin valitsemaan kappaleeseen. Valittu kappale voi olla siis muukin kuin valssi. Kurssin pituus voidaan mitoittaa täysin tarpeiden mukaan, riippuen myös siitä onko kyseessä perinteinen häävalssi vai koreografioitu kokonaisuus. Tanssikurssi on myös oiva lahja pariskunnalle, ennen tai jälkeen häiden. Lahjakortteja on saatavilla verkkokaupassa. Ota yhteyttä mikäli kysyttävää! 

Häävalssikursseja on suunnitteilla kesälle 2020, mutta joudun odottelemaan ensin koronatilanteen rauhoittumista. Lisätietoa laitan heti kun tilanne selkiytyy. 

Kilpatanssia junioreille, nuorisolle, aikuisille ja senioreille Oulussa

Kiinnostaako tavoitteellinen harjoittelu? Tanssi harrastuksena antaa paljon. Tule sinäkin kokeilemaan DSC Oulun kursseille. Et tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa alkeistunneille. Voit myös tulla kokeilemaan ilman paria.

Tunteja on tarjolla niin vasta-alkajille kuin Suomen huipputason tanssijoille.  

Tervetuloa harrastamaan upeaan ja menestyksekkääseen seuraan! 

Please reload

bottom of page